2022 Yılında Yeniliğe Devam Edeceğiz

Armağan ŞEN

Uzun yıllardır Aksaray basın camiasında yer alan Gerçekten Taraflı, Aykırı ve Sansürsüz habercilik sloganı ile İlk Muhabir ile yola çıkan daha sonra sırasıyla Ajans AHA, Gerçek Haber Gazetesi AHA Ajans, 68 Saat Haber ve son olarak ise Aksaray Son Dakika olarak yenilenmeye devam ediyoruz.

İlk çıktığı günden çizgisinden asla taviz vermeyen güçten yana değil Gerçekten taraf olan, iktidardan değil ezilenden olan haber merkezimiz internet sayfasını yenileyerek siz takipçilerimize daha okunur ve görsellik ile sizleri mutlu edecek değişim ile 2022 yılına merhaba dedik.

Dijital Reklam Ajans ve Web Tasarım Uzmanı İsmail Günay’ın emeği ve çalışması ile Aksaray Son Dakika haber sitesinin yenilenen görünümünde bilgisayar, tablet, telefon gibi cihazlarınızda nerede olursanız olun gündemi rahatlıkla takip edecek, son dakika olaylarını ilk siz duyacaksınız. Asayiş haberleri ile birçok gelişen olayları an be an haberdar olacak, bilgi sahibi olabileceksiniz.  Gündeme çıkan haberleri Gündem bölümünden takip ederken, Yurttan haberler ile ülkemizde yaşanan olayları takip edebileceksiniz.

Aksarayımızın ilçeleri için ayrı bir bölüm ayırarak ilçelerimizde meydana gelen olayları da yakından takip edebileceksiniz. Birbirinden uzman kişi ve kişilerin Ekonomi haberleri ile ekonomiyi takip edebilecek, “Çöpten Ceket Alan” vatandaş gibi “Ülke ekonomisi kötü olsa bu ceketi çöpten alamazdım” diyerek kendinizi gülünç duruma düşmeyebilirsiniz. 🙂

Eğitim’de yaşanan son dakika haberlerini yine sitemizde takip edebileceksiniz. Siyasette yaşanan gelişmeleri ise korkusuzca yayınlayacağımıza ve kimsenin maşası ya da adamı olmayacağımıza şimdiden söz veriyoruz. ‘Ses Ver’ diyeni de yayınlayacağız, görüntülü konuşmalarda telefona dil atan şarlatanları da Yayınladık ve Yayınlayacağız. Sağlık haberleri ile 7’den 70’e birçok alanda sağlık haberlerini okuyabilecek, uzman yorumlarını takip edebileceksiniz. Spor haberleri ile bilgi sahibi olabileceksiniz.

Yenilenen haber sitemizde haberlerin kolay okunması, görsellerin daha net görülmesinin yanı sıra üyelik sistemi ile dilerseniz sitemize üye olabilir ve üyeler arasında takipleşme yapabilirsiniz. Haberlerimize görüşlerinizi emojilere puanlama vererek beğeninizi ortaya koyabilirsiniz. Ezan vakitlerini rahatlıkla öğrenebilir, Nöbetçi Eczane için Eczane aramanıza gerek kalmadan haber sitemizde Nöbetçi Eczaneleri rahatlıkla bulabileceksiniz.

Ekonomide dalgalanan kur fiyatlarını an be an öğrenirken, canlı borsa, iddaa servisleri ile hobilerinizi rahatlıkla takip edebileceksiniz. Burç yorumları ile günlük burç falınızı öğrenebilir, hava durumunu öğrenerek tedbirler alabilirsiniz. Vizyondaki son filmleri takip edebilir, memurlar için yolluk hesaplama, çalışanlar için emeklilik hesaplama, meraklısına vücut yağ oranını rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

2022 yılında Aksaray da değişen ve gelişen olayları sizler Aksaray Son Dakika haber merkezinden takip ederken, yine haber merkezimiz tarafından planladığımız çalışma sistemine göre de yılın ilk 6 ayında 2 ayrı sürpriz ile karşınıza çıkacağız. Haberin en tarafsız ama gerçekten taraflı adresi Aksaray Son Dakika haber merkezinde kalın. Sevdiklerinizle birlikte sağlıllı ve mutlu yarınlar dileriz.

AKSARAY SON DAKİKA HABER MERKEZİ AİLESİ

1 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • İsmail Günay
    2 yıl önce
    0 0

    Çalışmalarında başarılar diliyorum değerli dostum. Umarım Aksaray Son Dakika Haberlerini her zaman ilk önce senden duymaya devam ederiz 🙂

Sıradaki haber:

Gelecek Partisi Anlamlı Dava

HIZLI YORUM YAP

1 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?