Zafer Partisi’nden geçtiğimiz aylarda istifa eden Resul Karaüzüm yeniden siyasete mi giriyor iddiaları son zamanlarda yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
Resul Karaüzüm’ün CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk’ü makamında ziyaret ettiği fotoğrafın sosyal medya da olması Karaüzüm’ün yeniden siyasete gireceği iddialarını kuvvetlendirdi. Öte yandan Karaüzüm’e yakın isimlerden alınan bilgilere göre Resul Karaüzüm’ün Zafer Partisi il başkanı iken hayırlı olsun ziyaretlerine gelen siyasi parti il başkanlarına o dönem teşekkür ziyaretinde bulunamadığı için şimdi o ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifade ettiler.
Siyasi kamuoyunda konuşulan “Resul Karaüzüm yeniden siyasete mi giriyor” iddiaları ise görünen o ki; önümüzdeki günlerde daha yüksek sesle konuşulacağı. Resul Karaüzüm’ün ise bu iddalar konusunda açıklamada bulunup bulunmayacağı ise bir başka merak konusu oldu.
Aksaray Belediyesi Kendine Gel

Aksaraylı Sporcu Kuzan Ankara Biletini Kaptı

Aksaray Barosu’nda DÜZGÜN Yeniden Başkan Seçildi

Ankara Üniversitesi ile Casa Italia Arasında Önemli İş Birliği

Yine Yeni Yeniden Hamit Özkök

3 YILLIK BAŞKAN 48 SAAT ÖNCESİNDEN SEÇİLDİ!

Aksaray’da Bu Peynirleri Tüketenler Dikkat

AKP’li Dinçer Hedefin Yarısını Bile Tutturamadı

Gazeteciler Aksaray’da “Vefa Buluşması”nda Bir Araya Geldi

Yüz Binlerce Kişinin Beklediği Yasa Aralık’ta Meclise Gelecek

Toprak, Avrupa Konseyi’nin BRAVE 2026 Konferansı’na Katıldı
