2023 Yılının İlk Yarısında Umut Doğacak

Haber: Armağan Şen

Aksaray’ın gerçek’ten taraflı, aykırı, sansürsüz habercilik anlayışı ile yandaşlara karşı yılmadan mücadelesini sürdüren Aksaray Son Dakika Haber Sitesi 2023 yılı için yılbaşı mesajı yayınladı.

 

Gerçek’ten taraflı, aykırı, sansürsüz habercilik sloganı ile yola çıkan Aksaray Son Dakika İnternet Haber sitesi imtiyaz sahibi gazeteci Armağan Şen yayınladığı mesajda; “Bizler yazacağız, onlar korkacak… Şimdi yeni yılda yeni başlangıca hazırız. Umudumuz var. Umutları birlikte çoğaltacağımız günlere merhaba. Türkiye Cumhuriyet’i kurucusu Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk ışığında Cumhuriyet’in 100’üncü yaşında Cumhuriyet mücadelesi kazanacak” dedi.

 

Aksaray Son Dakika İnternet Haber sitesi imtiyaz sahibi gazeteci Şen şu sözlere yer verdi; “Bugün milyarlarca insan yeni umutlarla, yeni hayallerle yeni yılı karşılayacak. Bizim ise tek bir hayalimiz var: İnsanca yaşayacağımız, eşitlik, özgürlük ve refah timsali haksızlıkların son bulduğu, bebeklerin beşiğe aç girmeyeceği, babaların parasızlıktan intihar etmeyeceği, annelerin ekmeksizlikten ölmeyeceği bir yıl olsun. 2023 yılının hak, hukuk ve adaletin egemen olduğu, kısır çekişmelerden uzak, toplumsal huzurun bozulmadığı, bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir yıl olmasını diliyoruz.

 

Umudumuz var, hayalimiz var; 2023 bizim yılımız olacak. 2023’te Cumhuriyet mücadelesi kazanacak. Patronların ve haramilerin egemenliğine inat 2023’te bu ülkenin emekçileri kazanacak! Emperyalizme ve iş birlikçilerine inat, 2023’te “Tam Bağımsız Türkiye” diyenler kazanacak!

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Karakuş’tan 2023 Yeni Yıl Mesajı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?