Aksaray Belediyesi Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Saat 14:00 da başlayan toplantı 2 oturum şeklinde gerçekleşen toplantının sonunda Ajans AHA ve Gerçek Haber Gazetesinde yayınlanan “Kültür Parkın Kanun Kural Tanımaz Kazançları Araştırılsın!!!” başlıklı haber Aksaray Belediyesi Meclis üyesinde konuşuldu.
Dilek ve temenni bölümünde söz alan MHP’li Aksaray Belediye Meclis üyesi Mehmet Yardımlı yaptığı konuşmada; “Kültürpark 2002 yılında projesi ile şuanki yapılaşma arasında dağlar kadar fark bulunmaktadır. Bu konuda Nevzat Palta’nın Aksaray Belediye Başkanlığı döneminin bende meclis üyesiydim. Yerel basında yer alan habere istinaden Kültürpark hakkında yazılı açıklama istiyorum” dedi.
Meclis başkanlığını yürüten Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ise; “Ağustos ayında gerçekleşecek toplantıda bu konu hakkında bilgilendirme yapalım” dedi. Haber: Armağan ŞEN – Ajans AHA