Gazetecilerin Yargılanmadığı Bir Dönemde Buluşalım

Haber: Armağan ŞEN 

 

Cumhuriyet Halk Partisi 10 Ocak Emekçi Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. Programa CHP PM Üyesi Ali Abbas Ertürk, İl Başkanı Bilal Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Sibel Altınpınar, İl Başkan Yardımcısı Yasemin Turan Özdemir katıldı.

 

Kahvaltının ardından Parti mensupları basın açıklamasında bulundu. Programın Açılış konuşmasını İl Başkanı Bilal Özdemir yaptı. Özdemir yaptığı açıklamada; “Gazetecilerin sansüre uğramadığı, tutuklanmadığı, gözaltına alınmadığı, özgürce yazabildiği, yazdıkları Köşe yazısından şiddete uğramadığı, sansüre uğramadığı bir dönem olması dileğiyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlarım” dedi.

 

PM Üyesi Ertürk Özgürlüğü Dile Getirdi

 

CHP PM üyesi Ali Abbas Ertürk yaptığı konuşmada; “Gazetecilerin sansüre uğramadığı, özgürce yazabildiği, tutuklanmadığı, tazminatlar ödemediği, vergi korkusu ile korkutulmadığı, sindirilmediği özgürce yazabildiği günlerde buluşmak isteriz.

 

Gazetecilerin hatır, emir bunun adı ne olursa olsun sansürlenerek özgürce yaşamadığı günlerin geride kalmasını istiyoruz” dedi.

 

Soru üzerine Terör örgütü lideri orostopol İmralı Canisi konusunda Ali Abbas Ertürk: “Terör örgütü silah bırakacaksa, şehit annelerinin vicdanını, şehitlerimizin kemiklerini sızlatmadığı, meclis açık oturum ve oylama ile Milletvekili seçilmesi asla düşünülemez. Aksaray’da seçim döneminde en çok biz yaşadık. Bizi terör örgütü ile yanyana koyanlar bugün MHP lideri Bahçeli’nin isteği ile bu süreç yaşanıyor” ifadesine yer verdi.

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Belgemen’den 10 Ocak Açıklaması

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?