Yerel seçimlere start verildiği bugünde Aksaray Belediyesi bu hafta şok bir karara imza attı.
Belediyelere Kredi Borç veren İLBANK’ın verilerine göre Aksaray Belediyesi Türkiye’nin en borçlu Belediyesi olarak 57’inci sırada yer alırken ve hâlâ borç batağında bulunurken bu hafta skandal bir karara daha imza attı.
Aksaray Belediyesi borçlu belediyeler sıralamasında Karaman ve Kütahya ile 79 Milyon Liralık Borç ile 57’inci sırayı paylaşırken, Aksaray Beldiyesi İçanadolu Bölgesinde bulunan belediyeler arasında ise Karaman ile borcu çok olan il olarak 4’üncü sırada yer aldı.
Yeni Personel Alımı Yapıldı!!!
Borçlarla uğraşan Aksaray Belediyesi, yerel seçimlerin start aldığı bu tarihlerde ise Aksaray Belediyesine yeni personel alımı yapıldı.
SORUYORUZ!!!
Sorumlu gazetecilik görevini yerine getiren ve kamuoyunu aydınlatma adına Ajans AHA olarak Aksaray Belediyesi yetkililerine soruyoruz!!!
1- Aksaray Belediyesine bu hafta kaç yeni personel alındı?
2- Aksaray Belediyesi’ne alınan bu yeni personeller kimler?
3- Borç batağında olan Aksaray Belediyesi tasarruf yapmak yerine neden yeni personel alımı gerçekleştirdi?
4- Yeni alınan personellerin görevleri neler?
5- Yeni alınan personeller neden Yerel Seçime Start verildiği bu tarihlerde yapıldı? Özel Haber: Armağan ŞEN – Ajans AHA / Foto: Aksaray Belediyesi
2018-12-21 20:22:54