CHP’ye Milliyetçilik Dersi Veren Altınsoy Belediye Başkanına Bak

Geçtiğimiz hafta CHP’li bir milletvekilinin söylemleri sonrasında AKP ile CHP il başkanları arasında sert açıklamalar yapılmış, konuya gençlik kolları başkanları da dahil olmuştu. Her iki tarafta ‘Milliyetçilik’ üzerinden birbirlerini eleştirdi.

""

CHP’ye ‘Milliyetçilik’dersi vermeye çalışan AKP İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un partisinin mensubu AKP’li Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ise AKP’nin ne kadar Milliyetçi olduğunu gözler önüne serdi.

Bir önceki dönem AKP’li Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı döneminde de yaptığımız haber sonrasında umursanmadığı açıkça gözlenirken, bu dönemde de Aksaray’ı seçim çalışmalarında tanımaya çalışan ve göreve geldiği günden beri gözde görülür bir icraat yapma başarısında bulunamayan AKP’li Aksaray Belediye Başkanı Dinçer döneminde de o tabela hâlâ değiştirilmedi.

""

Aksaray Merkez Ereğli Kapı Mahallesi "Şehit Polis Şükrü Koçak" Caddesi tabelasının eskimesi ve adeta çürümeye yüz tutması AKP’nin milliyetçilik kavramını da açıkça gözler önüne seriyor. Özel Haber: Armağan ŞEN –AKSARAY SON DAKİKA

2020-12-10 16:44:57

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İçinde Yaşadığımız Tek Adam Rejimi Çürümüş Bir Rejimdir

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?