Şehit Aileleri Ve Yakınlarını İncitmeye Kimsenin Hakkı Yoktur

Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve DayanışmaDerneği Başkanı Hüseyin Koçak son günlerde ilimizde şehit, gazi aileleri veyakınları için birçok özel firmanın iş yerlerine astıkları “Şehit ve gaziailelerine işletmemizdeki bütün hizmetler ücretsizidir” yazılarına tepkigöstererek  “Şehit ve gazi aileleriüzerinden istismar yapmayın” uyarısında bulundu.

 // 

“İhtiyaçlarındaYanındayız”

Aksaray Şehit Aileleri Dernek Başkanı Koçak “Allah katındaen yüksek mertebelerinden birisi olan şehitlik makamına erişmiş azizşehitlerimizin aileleri devletimizin tüm kurumları tarafından gözetilmektedir.İlaveten bizler şehit ailelerimizin varsa ya da olursa tüm ihtiyaçlarıylayakinen ilgileniyor, ihtiyaç hâsıl olan konuları İlimiz Valisi ve Aile SosyalPolitikalar İl Müdürümüz ile birlikte anında çözüyoruz” dedi. Başkan Koçak“Kaldı ki ilimizde şehit ailelerine yapılacak her türlü yardım için bizlerburadayız. Yapılacak her yardım derneğimiz vasıtasıyla aziz şehitlerimizinailelerine direkt iletilir. Şehit ailelerimizin duygularının rencide edilmesineve bu kadar küçük düşürülmesine müsaade etmemeliyiz" diye konuştu.

 // 

Başkan KoçakDinimizde de yapılacak yardımlar için sağ elin verdiği sol el görmez düsturuvar iken şehit aileleri üzerinden pirim yapmak için pankartlar asılarak, sağasola yazılar yazılarak şehit ailelerine sözde yardım adı altında onların birbardak çaya ihtiyacı varmış gibi gösterenleri şiddetle kınıyorum” ifadelerinikullandı.

//  

Hassasiyete DavetEtti

Koçak sözlerine “Bu tiplere sorsak şehit ailelerinin evininyolunu bilmez. İlimizde kaç şehit olduğunu bilmez. Şehit Aileleri Derneğininyolunu bilmez ama iş şova gelince kendi müesseselerinin reklamına gelince azizşehitlerimizi üzerinden reklam kokan hareketlerden de uzak durmazlar. Bizler veşehit aileleri böylesi hareketlerden hoşlanmıyoruz. Bu hareketler şehitailelerimizin gururunu kırmakta. Lütfen böylesi hassas konularda özelişletmeleri daha hassas olmaya davet ediyorum” dedi.

Haber: Armağan ŞEN –Ajans AHA

2019-10-17 16:14:18

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Filistin Sever STK’lar

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?