Mahalle Muhtarları İle İstişare Toplantısı

Şehir merkezinde bulunan mahalle muhtarları ile AksarayTicaret Borsası meclis salonunda istişare toplantısı yapıldı.

// 

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray TicaretBorsası Ve Aksaray Belediyesi önderliğinde gerçekleştirilecek olan besiciliktesisleri hakkında mahalle muhtarlarına bilgilendirmede bulundu.

// 

Başkan Özkök, şehir merkezinde, mahalle arasında kalan, Besicilikleve hayvancılık ile uğraşan küçük ölçekli işletmelerin daha refah ve modern birortamda hayvancılık yapmaları gerektiğini belirterek, Ataköy ve AratolMahallesi arasında yapılacak olan besicilik tesisleri için müracaatlarınıAksaray Ticaret Borsasına biran önce yapmaları gerektiğini, bu imkândan mahallearasında kalmış vatandaşların faydalanmasını, muhtarlar aracılığı ileduyurulmasını istedi.

// 

Şehir merkezinde bulunan mahalle muhtarları ile yapılantoplantıda Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, mahalle arasındabesicilik ve hayvancılık yapan küçük işletmeler için geliştirilen kreş projesihakkında da bilgiler aktardı. Özkök, hayvan sayısı az olan, hobi amaçlı veyabaşka bir amaçla hayvancılık yapan vatandaşların besicilik alanına kurulacak 200başlık tek ahırda kreş usulü toplanarak hayvanlarına bakabileceklerini ifadeetti.

// 

Ayrıca her yıl olduğu gibi Türkiye Odalar ve BorsalarBirliği (TOBB )tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik yapılan kışlıkkaban yardımlarını ulaştırmada vesile olmaları için mahalle muhtarlarınakabanlar teslim edildi. Haber: ArmağanŞEN – Ajans AHA

2019-09-30 17:10:37

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Milletvekili Kaşlı Hastaneye Kaldırıldı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?