Sağlıkta Bir Kötü Haber Daha O Doktor’da Gitti

// 
Açılışı yapılalı daha 1 yıl olmadan vatandaşların tepkisi dinmeyen Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir şok daha yaşandı. 
// 
Büyük umutlarla açılan ve bölgenin “Tek Hastanesi” olacak umudu haline getirilen ASÜ eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde skandallar zinciri bitmiyor.
// 
Konum itibariyle vatandaşların her geçen gün tepkisi artan ASÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların azlığı zaman zaman yaşanan muayene sıkıntıları bir de taşınırken yaşanan 10 milyon liralık Vurgunun ardından şimdi ise Eğitim Araştırma Hastanesi’nde bir şok daha yaşadı.
// 
Yaklaşık bir buçuk yıldır Aksaray’da görev yapan tek endokrin uzmanı Ankara’da özel bir hastane ile anlaşarak Aksaray’dan ayrıldı. 
// 
Günlük 100 ile 120 arasında hasta muayenesi yapan endokrin doktorunun yerine atama yapılıp yapılmaması soru işareti bırakırken, sağlık  uzmanları tarafından alınan bilgilere göre Aksaray’dan ayrılan endokrin uzmanının yerine atama yapılmasının mevcut hali ile mümkün olmadığı ifade edilirken Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan Doktor sıkıntısına kim nasıl bir çözüm bulacak bu da bir soru işareti olarak kaldı.
// 
Endokrin uzmanından ilimizden ayrılmasının ardından endokrin tedavisi görmek isteyen hastaların ise çevre illere sevk edileceği konuşulan iddialar arasında. Özel Haber: Armağan ŞEN – Ajans AHA

2019-09-24 19:31:04

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Aksaray’da Balık Tutma Yarışması Yapılacak

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?