Liste Dışı Kalanların Öfkesi Dinmiyor

AKParti’de İl Genel ve Belediye Meclisi aday listelerine tepkiler devam ediyor.Liste dışı kalan AK partili bir çok isim, sosyal medya hesaplarından partiyönetimine üstü kapalı göndermeler yapıyor.

31Mart Yerel Seçimleri öncesi Aksaray kamuoyunun merakla beklediği İl Genel veBelediye Meclis Üyeleri Aday listesi seçim kuruluna teslim edildikten sonra ilksert tepki AK Parti Belediye ve İl Genel Meclisi listelerinde yerbulamayanlardan geldi.

31Mart Yerel Seçimleri öncesi partilerin İl Genel ve Belediye Meclis Üyelisteleri gerek aday olanlar gerekse kamuoyu tarafından merakla bekleniyordu.Listelerin son teslim tarihi olan 19 Şubat günü meraklı bekleyiş bir çok adaytarafından tepkiye dönüşürken. AK Parti’de ilk tepki ve istifa 3 dönem AK PartiTopakkaya Belediye Başkanlığı yapan,  İGMAdayı Yılmaz Akbulut’tan geldi. Yılmaz Akbulut sosyal medya hesabından bir açıklamayaparak tepkisini dile getirdi Akbulut AK Parti İl Genel Meclisi üyeliğindenistifa ettiğini açıkladı.

 5.Sırayı Kabul Etmedi

 Öte yandan Aksaray Koyun Keçi YetiştiricileriBirliği Başkanı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi ve Mevcut AK Parti İlGenel Meclisi Üyesi ve Adayı Mahmut Aktürk, liste dışı kalırken son anda 5.Sıraya yazılmak istense de bu teklifi kabul etmediği iddia edildi.

Tepkilerin Artması Bekleniyor

AKParti’nin basın üzerinden kamuoyuyla paylaştığı İl Genel ve Belediye MeclisÜyeliği listesindeki isimlerin tepkiyle karşılanması hatta bir  önceki dönemlerde AK Parti İl aşkanlığı yapanLatif Ağır’ın sosyal medyadan yaptığı açıklaması ardından AK Parti’de listesavaşlarının artarak devam  etmesibekleniyor.  Öte yandan AK Parti İGMlistesine 6. Sıradan giren Sami Altınok’un Askerlik hizmetini sürdürüyor olmasıhasebiyle  seçim kuruluna müracaatınınasıl yaptığı merak konusu oldu. ÖzelHaber: Armağan ŞEN – Gerçek Haber Gazetesi


2019-02-21 16:08:17

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İYİ Parti Meclis Üyesi Adayından Anlamlı Davranış

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?