Rektör’ün Eşinden İlginç Paylaşım

KendiDöner Sermayesini %600 artıran, zekat parası ile makam otomobili alan, FETÖ’denkapanan site ve gazetelerde yazdığı yazılar ile gündemden düşmeyen ASÜ Rektörü YusufŞahin’in şimdi de eşi Elif Şahin’in kedisinin kullandığı iddia edilen sosyalmedya hesabından ilginç paylaşımda bulundu.

Sonzamanlarda adı yerel ve ulusal basında sürekli gündem olan Aksaray ÜniversitesiRektörü Yusuf Şahin’in aynı üniversitede görev yaptığı eşi Elif Şahin’inkedisinin kullandığı iddia edilen sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafbu kadarına da pes dedirtti.

AksarayÜniversitesi Rektörü Yusuf Şahin’in eşi Elif Şahin’in kedisinin kullandığıiddia edilen twitter hesabı olduğu iddia edilen elifsahindur kullanıcı adı ile Cumhurbaşkanıve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çengel bıyık ve Erdoğan’ınbozkurt işareti yapan çizimli resmini paylaşarak “Duygu Karmaşası Yaşıyoruz”cümlesi ile gülme emojisi ile paylaşımda bulundu.

AksarayÜniversitesi Rektörü Yusuf Şahin’in eşi Elif Şahin’in kedisinin kullandığıiddia edilen sosyal medya hesabından bu resmi ne zaman paylaştığı bilinmezken,Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çengel bıyıkçizimli resmini paylaşması ise seçim döneminde yapıldığı tahmin ediliyor.

AksarayÜniversitesi Rektörü Yusuf Şahin’in eşi Elif Şahin’in kedisinin kullandığıiddia edilen sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşımından kısa süre sonrada gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabından kaldırdığı iddia ediliyor.Elif Şahin’in yaptığı bu paylaşımın ise Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel BaşkanıRecep Tayyip Erdoğan’a hakaret olarak algılandı.

ASÜRektörü Yusuf Şahin’in eşi Elif Şahin’in bu paylaşımının ardından gerek AksarayÜniversitesi Hukuk birimince, gerekse adli mercilerce herhangi bir işlemyapılıp yapılmadığı ise merak konusu oldu. ÖzelHaber: Armağan ŞEN – Gerçek Haber Gazetesi


2019-01-31 12:45:34

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

16 Yıl Geçti Musluklarımızdan Su İçebiliyor Muyuz?

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?