Aksaray’daki Aday Adayları Kandırıldı mı?

Aksaray’daki Aday Adayları Kandırıldı mı?

AK Parti yerel seçimler için hazırlığı resmen başlatan parti olurken, bugün sosyal medyada yayınlanan bir fotoğraf AK Parti aday adaylarını şoka uğrattı.

""

Geçtiğimiz dönem AK Parti Aksaray Milletvekili ve 24 Haziran seçimlerinde AK Parti 3’üncü sıra milletvekili olan Mustafa Serdengeçti’nin ismi Aksaray Belediye Başkan aday adaylığı için konuşuluyordu.

AK Parti’den Aksaray Belediye Başkan aday adayı olması beklenen Mustafa Serdengeçti’nin sosyal medyada resminin de yayınlandığı tanıtım görselinde "AK Parti Aksaray Belediye Başkan adayı" olarak yazılması AK Parti Aksaray Belediye Başkan aday adaylarını şoka etti.

Öte yandan Mustafa Serdengeçti bazı haber kuruluşlarına yaptığı açıklamada ise "görsel reklamın kendisi ile alakasının olmadığını ve bilgisinin bulunmadığını" iddia etti.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından görüntülenen bu resim sonrasında bazı sosyal medya kullanıcıları "AK Parti Aksaray Belediye Başkan aday adayları kandırıldı mı?" düşüncesi hakim oldu.

Durum böyle olunca aday adayları tarafından adayın açıklanacağı tarih merakla beklenirken, bu görsel reklamın ardından bu tarih daha heyecanlı bir bekleyişe neden oldu.

Öte yandan AK Parti’de aday adaylık süreci Pazartesi günü son bulması beklenirken AK Parti Genel Merkezi tarafından bu süre Cuma gününe kadar uzatıldı. Haber: Armağan ŞEN – Ajans AHA

 

2018-11-13 21:36:17

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK Parti’nin Genç Adayından Ajans AHA’ya Özel Açıklamalar

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?