AK Parti’nin Genç Adayından Ajans AHA’ya Özel Açıklamalar

AK Parti’nin Genç Adayından Ajans AHA’ya Özel Açıklamalar

Mart yerel seçimleri için aday adayları çalışmalarına başlarken, seçim araçları meydanlarda dolaşırken, AK Parti’den aday adaylığını açıklayan genç isim projelerini Ajans AHA ekibi ile paylaştı.

""

AK Parti Genel Merkezinden aday adaylığı müracaatı yapan AK Parti’nin Aksaray Belediye Başkan Aday Adayı genç isim yapacağı 3 önemli proje hakkında Ajans AHA imtiyaz sahibi Armağan Şen’e önemli bilgiler verdi.

Genç isim yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Genel merkezimiz tarafından bana görev verilir de aday gösterilirsem ve halkımızda takdir eder de Belediye başkanı olur isem bu 3 projeyi gerçekleştireceğim. Belediyeler projeleri 2 amaçlı yapmalı. Birinci amaç kaynak, ikinci amaç ise gelecek seçim için çalışmalardır. Bu yapacağımız 3 önemli proje hem Aksaray Belediyesine büyük bir maddi katkı sağlarken, yaptığımız doğru işler sonucunda yine halkımızın takdiri ile yeniden seçilememe korkusu yaşamayız.

İlimizde ihtiyaç olan hafif raylı tramvay sistemi getireceğiz. Hibe projesi ile elde edeceğimiz Güneş Paneli projesinden elde edilen enerjinin 3’te birini tramvay hattında kullanarak tramvay geliri ise Aksaray Belediyesi kasasına aktarılacak. Bir diğer proje ise Kentsel dönüşüm ile merkez şehirleşmesi rahatlayacak" dedi. Özel Haber: Armağan ŞEN – Ajans AHA

2018-11-13 21:21:19

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İYİ Parti’de O İsim Aday Olacak mı?

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?