ON’suz Kasım!!!

ON’suz Kasım!!!

Dünya lideri, Başkomutan, Türkiye Cumhuriyet’inin kurucusu ilk Cumhurbaşkanı, başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde 7’den 70’e herkes özlemini dile getirdi.

""

Türkiye Cumhuriyet’in kurucusu dünya lideri, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete uğurlanışının 80’inci yıl dönümünde tüm dünyada olduğu gibi Aksaray’da Mustafa Kemal Atatürk’e vatandaşların özlem ve sevgi gösterileri yaşandı.

""

Genç bir bayan almış olduğu gülü Atatürk büstüne bırakırken, Atatürk’e olan sevgisini ve özlemini şu iki kelime ile ifade etti; "Özlüyoruz, Arıyoruz, Anıyoruz. Atatürk’e minnettarız" dedi.

""

Aksaray Valiliği tarafından düzenlenen 10 Kasım programına katılan bazı öğrenciler ve öğretmenler program sonrasında Atatürk heykeli önünde fotoğraf çekindiler.

""

Özellikle çocuklar Atatürk heykeli önünde resim çekinmek ve Atatürk’e duydukları özlem ve sevgiyi dile getirmek için dakikalarca beklediler. Özel Haber: Armağan ŞEN – Ajans AHA

2018-11-10 12:17:52

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’den, 10 Kasım Töreni

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?