Yetkili Firma’dan Kim Teslim Aldı

Yetkili Firma’dan Kim Teslim Aldı

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni binası hizmete 30 Ekim tarihinde başladı. Yetkilerin süslü açıklamaları ile hizmete başlayan Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinden ne doktorlar memnun, ne sağlık çalışanları, nede vatandaşlar…

""

Aras İnşaat tarafından yapılan Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni binası birçok eksikliklere rağmen 30 Ekim tarihinde hizmete başladı.

Büyük hayaller ile yeni hastane binasını bekleyen Aksaraylılar hastanenin iç kısmını gördükten sonra hayal kırıklığına uğradılar.

"" ""

Hastane içerisinde halen çalışmalar devam ederken, tavandan suların akması, mermerlerin bozuk olması, merdiven altlarının boyalarının çatlaması, tuvalet mermerlerinin kırılarak değiştirilmesi ve birçok sorun sonunda Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni binasını alan yetkililer hastane binasını alırken, yetkililer bunu görmedi mi sorusu yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

"" ""

Tavanı çöken, tavanından su sızdıran ve birçok sorunların devam ettiği Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi binasını yapımcı firma olan Aras İnşaat bu konuda bir açıklama yapar mı bilinmez.

"" "" ""

Soruyoruz!!!

Sorumlu gazeteci olarak kamuoyunu aydınlatma adına Ajans AHA olarak İl Sağlık Müdürlüğüne, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi ile Aras İnşaat firmasına soruyoruz….

1- Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi yüklenici firması Aras İnşaat firmasından hastane binasını teslim belgesini alan yetkili kim?

2- Hastane binasının teslim belgesini alan yetkili bu aksaklıkları yüklenici firmaya sormadı mı?

3- Yüklenici firma hastaneyi teslim etmeden önce kontrollerini tam yaptı mı? Yaptı ise kontrol raporları var mı?

4- Yüklenici firma tarafından eksik yada hatalı yapılan yerlerin tamamlanması ne kadar sürecek?

5- Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni binası maliyeti ne kadar?   Özel Haber: Armağan ŞEN – Ajans AHA

2018-11-09 20:25:21

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Çocukların Ölüm Oyunu

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?