Akın, Sonat Biestro Cafede Canlı Performans Sergileyecek

Akın, Sonat Biestro Cafede Canlı Performans Sergileyecek

"Anlatamıyorum" şarkısı ile müzikseverlerin aklına kazınan ve dikkatleri üzerine çeken sanatçı Akın Çarşamba günü Sonat Biestro Cafede canlı performans sergileyecek.

""

"Anlatamıyorum" şarkısı ile hit kazanan sanatçı Akın, 7 Kasım Çarşamba (YARIN) Sonat Biestro Cafede canlı performansı ile Aksaray’daki hayranlarıyla biraraya gelecek.

Yarın saat 21:00 da Sonat Biestro Cafede Canlı performans sergilenmesi beklenen Akın için birçok hayranı Sonat Biestro Cafede yer almak için şimdiden yerlerini rezerve ettirirken, Sonat Biestro Cafe işletmecileri ise; "Ünlü sanatçı Akın’ın Aksaray’da canlı performansını sergiletmekte bir ilki gerçekleştirmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sanatçı Akın’ın cafemizde gerçekleştireceği canlı performansı için yoğun ilgi yaşanmakta. Akın’ı canlı olarak dinlemek isteyen vatandaşlarımızın yerlerini rezerve etmelerinden fayda vardır. (0382) 222 00 28 ve 0507 874 05 49 telefon numaralarından rezerve işlemleri yapılmaktadır" dediler.

"" Özel Haber: Armağan ŞEN – Ajans AHA

2018-11-06 01:52:07

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gayrimenkul’de Son Durum

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?