Aksaray Belediyesi Meclisinde Şok Karar

Aksaray Belediyesi Meclisinde Şok Karar

Aksaray Belediyesi Her ayın ilk Perşembe günü meclis toplantısını açarak gündeme dair kararlar aldı. Kararlara encümen seçiminde ise AKP’li üyeler şok karara imza attı.

"Aksaray

AKP’liler MHP’lileri Ortak Olarak Kabul Etmedi

Cumhur İttifakının ardından AKP ile MHP genel merkezleri seçimlerde ortak hareket edeceğini belirtirken, Aksaray Belediye Meclis toplantısında AKP’li üyeler MHP’li üyeleri ortak olarak kabul etmeyerek encümen üyeliğine almadılar.

5393 Sayılı Belediye Kanunun 33’üncü Maddesi istinaden yapılan gizli oylamada 1 yıllığına Aksaray Belediyesi Encümen üyeliğine 3 AKP’li üye seçildi. Bu duruma ise MHP’li Belediye Meclis üyeleri itiraz etti.

“Artık Biz Ortak Değil miyiz?”

"MHP

Aksaray Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşen 2018 yılı Nisan ayı toplantısında gizli oylama ile seçilen Belediye Meclisi encümenliğine 3 AKP’li isim seçildi. MHP’li Belediye Meclis üyeleri duruma itiraz etti. MHP Aksaray Belediyesi Meclis Üyesi Muhterem Gür sözlü olarak; “Artık biz ortak değil miyiz? Bir üyede bizden olsun” dese de AKP’li Meclis üyeleri gülerek kararı oyladılar.

"Aksaray

Aksaray Belediyesi encümen üyeliğine AKP’den 3 isim gizli oylama ile seçildi.

Özel Haber: Armağan ŞEN – Ajans AHA

2018-04-05 16:00:25

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ATSO Başkanı Göktaş Oldu

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?