Aksaray Belediyesinden "İYİ" Skandalı

Aksaray Belediyesinden "İYİ" Skandalı

Aksaray Belediyesi tarafından hazırlanana ve dağıtılan ‘2017 Yılı Faaliyet Raporu’ tanıtım kitapçığında skandal ortaya çıktı.

""

Aksaray Belediyesi tarafından hazırlanan 2017 Yılı Faaliyet Raporunda Belediye Meclis üyelerinin tanıtımında İYİ Parti adeta yok sayıldı.

""

Aksaray Belediye Meclisi MHP eski üyesi olan 3 meclis üyesi İYİ Parti’ye geçmişti. 25 Ekim 2017 Yılında resmen kurulan İYİ Parti’ye geçen Aksaray Belediyesi Belediye Meclis Üyeleri; Nuri Koçaş, Serkan Çiçek ve Ali Karakuş’un isimleri Aksaray Belediyesi Faaliyet Rapor kitapçığında ise MHP Üyesi olarak yer almaktadır.

""

Haber Merkezimiz durumu Belediye yetkililerine bildirmesine karşın; "Bu Rapor kitapçığı 2017 Yılı Faaliyetlerini kapsayan ve 2017 yılı sonunda yapıldı" denildi.

Rapor Kitapçığının son sayfası ise yetkilileri adeta yalanlarcasınaydı. Rapor Kitapçığının son sayfasında ise 2018 yılı Mart ayı Meclis Toplantı Kararı yer almakta.

25 Ekim 2017’de resmen kurulan İYİ Parti, Aksaray Belediyesi Rapor Kitapçığında yok sayılırken, aynı kitapçığın son sayfasında ise 2018 yılı faaliyet raporu yer almakta.

Söz konusu skandal kitapçık bugün Aksaray Belediyesi Meclis üyelerine dağıtıldı. Bugün yapılan Meclis toplantısında ise İYİ Parti üyelerinden hiç kimse katılmadı.

""

Öte yandan Faaliyet Raporu kitapçığında İYİ Parti yer almazken, Aksaray Belediyesi Resmi İnternet sayfasında ise Belediye Meclis üyelerinin isimlerinin altında ise İYİ Parti yer almakta.   Özel Haber: Armağan ŞEN – Ajans AHA

2018-04-05 15:25:03

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ateşağaoğlu; “5 Nisan Avukatlar Günü Kutlu Olsun”

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?