Ağıralioğlu’nun Partisinin Aksaray Teşkilatı Biraraya Gelecek

ÖzelHaber: Armağan ŞEN – Foto: https://yavuzagiralioglu.com/

Meral Akşener Genel Başkanlığında İYİ Parti’de görev alan ve daha sonra istifa eden Yavuz Ağıralioğlu’nun 29 Ekim’de partisinin ismini açıklayacağını geçen hafta duyurmuştu. Partisinin ismi ile ile Türkiye’de 48 ilde teşkilatlanma çalışmasını da açıklaması beklenen Ağıralioğlu’nun kuracağı partinin Aksaray teşkilatı bu hafta bir araya gelecek.

 

Ağıralioğlu liderliğinde kurulacak partinin İYİ Parti’nin kurucular kurul üyesi ve geçtiğimiz dönem Aksaray Milletvekilliği yapan Ayhan Erel ise Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılık görevine resmi olarak getirilecek. son dönem İYİ Parti’den Aksaray Milletvekili aday adaylığını açıklayan ilimizin tanınan isimlerinden iş adamı Ali Karakuş’un, Aksaray’da teşkilatlanma çalışmasını sürdürüyor.

 

Şuan için 250 kişilik hali hazırda gönüllülerin olduğu öğrenilen ve teşkilatlanma çalışması öncesi tanışma programı düzenlenecek. Tarih olarak 13 ya da 14 Eylül olması beklenirken, net tarihin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Yavuz Ağıralioğlu tarafından kurulacak olan partinin Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da bir heyecan ile karşılanması partiye gönül verenleri de sevindiriyor.

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Vekilleri Göreve Davet Ediyoruz

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?