Aksaray’ın Her Sorunu Bitti!!! Festivaller Eksik Kaldı

Aksaray’ın Her Sorunu Bitti!!! Festivaller Eksik Kaldı

Aksaray’ın kaldırım sorun, otopark sorunu, su sorunu, sosyal tesis alan sorunu bitti, Festivaller eksik kaldı. Aksaray Belediyesi tarafından daha 1 yılı tamamlanmadan 5’inci festival düzenleniyor.

""

"Aksaray’a İyi Gelecek" sloganı ile yerel seçimlerde Belediye Başkanı olarak seçilen Haluk Şahin Yazgı 2018 yılı bitmeden 1 yıl içerisinde 5’inci festivali ise 17-23 Eylül tarihlerinde ‘Ihlara Festivalini’ düzenliyor.

Ülkemizde yaşanan ekonomi savaşına karşı Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından düzenlenen 5’inci büyük festival vatandaşların tepkisine neden oldu.

"Aksaray’ın her sorunu bitti de, sıra festivallere mi geldi?" diyen vatandaşlar; "4 yıldır ilimizde Belediye Başkanlığı yapan Haluk Şahin Yazgı Şehre İyi Gelecek sloganı ile yola çıkarken, seçmenler olarak ümitlenmiştik. Ancak görüyoruz ki, ilk işi aynı partiden bir önceki Belediye Başkanının yaptığı çalışmaların izini silmeye çalıştı. Konuk evi yapılacak diyerek, bir önceki Belediye başkanını, Belediye Başkanlığı konutundan çıkarttı. Ülkemizde ekonomik sıkıntıların yaşandığı dönemde, Aksaray’ın her sorunu bitti. Yollarımız düzgün, kaldırımlarımız yürünecek şekilde, su problemimiz yok, otopark sıkıntımız yok. Kısaca şehrin hiçbir problemi yokta festivaller mi eksik kaldı? Aksaray’ın ve Aksaraylının parası neden zorunlu işlere değilde bu işlere harcanıyor?" ifadesine yer verdiler.

"" "" "" ""

Özel Haber: Armağan ŞEN – Ajans AHA

2018-09-18 22:11:07

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Erel’den 19 Eylül Kutlaması

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?