Yazgı, İnceöz’ü Vekil Olarak Görmek İstemedi!!!

Yazgı, İnceöz’ü Vekil Olarak Görmek İstemedi!!!

5 Mayıs 2018 tarihinde Ajans AHA tarafından yayınlanan "AKP İçerisinde Şok İddia" haberinin ardından Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından iddialar yalanlanmayarak, Ajans AHA’nın haberi doğrulandı. Ajans AHA ekibi bir ilke daha imza atarak Aksaray Belediye Başkanı Yazgı’nın 7 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz Hakkında Genel Merkeze verdiği iddia edilen raporu yayınlıyoruz.

 

 

7 Haziran Acil Erken Seçim Kararı sonrasında siyasi partilerde adaylık belirleme çalışması ön hazırlıkları başladığı sırada, AK Parti tarafından aday belirleme farklı yöntemle oluşuyor.

""

AK Parti adaylarını belirlerken; Temayyül Yoklaması AKP adayları için 1’inci aşama. Sonrasında STK görüşleri, Belediye Başkanlarının görüşleri ve İl Başkanlarının görüşleri ve son olarak da anketler ön planda yer alıyor.

7 Haziran seçimleri öncesinde AKP Aksaray adaylarını belirlerken aynı şekilde çalışma yaparken; AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan Belediye başkanları görüşünde ise Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya yönetilen Aksaray’da Milletvekili olmasını istenilen 3 isim ile istenilmeyen 3 isim soruldu.

"Teşkilatta İkililik Çıkardığı İçin!!!"

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı 7 Haziran seçimleri öncesinde Milletvekili olarak görmesini istediği 2’inci listede İlknur İnceöz’ün ismine yer verdi. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı Genel Merkeze sunduğu iddia edilen raporda ise İlknur İnceöz hakkında şu görüşlere yer verdi; "Teşkilatın her kademesinde bulunan, 2 dönem milletvekilliği yapan bizlerle çok fazla ilgilenmese de sorunları benimseyen tecrübeli bir kimliğe sahip teşkilatla ilgili sıkıntılı olduğu için ikililik çıkardığı için 2. listeye yazdım"

Özel Haber: Armağan ŞEN – Ajans AHA

2018-10-23 13:06:06

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

3. Cesedede Ulaşıldı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?