Ajans AHA Yazdı Belediye Müdahale Etti

Ajans AHA Yazdı Belediye Müdahale Etti

Yaptığı haberler ile halkın yanında olan ve Aksaray Belediyesinin yapmadığı ya da yarım bıraktığı hizmetleri dile getiren Ajans AHA Haber Servisinin yaptığı haber sonrasında Aksaray Belediyesi hemen önlem aldı.

""

Ajans AHA Haber Servisi tarafından 16 Ekim tarihinde yapılan "Nasıl Yol Düzeni, Nasıl Belediyecilik" başlıklı haberimizin ardından, yarım hizmet Aksaray Belediyesi, eksik bırakılan orta refüje onlarca trafik kazasının ardından bir nebzede olsa önlem alarak levha taktı.

Hizmet diye Hasas Mahallesine belkide Türkiye’de emsali görülmemiş bir orta göbek yaparken, Ajans AHA Haber Servisi yazana kadar orta göbek kendi kaderine terk edilmişti.

Ajans AHA Haber servisi tarafındna yapılan haberin ardından Aksaray Belediyesi hizmet olarak orta göbek ve kenar kaldırım taşlarını sağlamlaştırması beklenirken, trafik levhası koymakla yetindi.

Ajans AHA Haber Servisi olarak , bu haberimizin ardından "Halka Hizmet, Hakka Hizmet" anlayışında olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın sözlerini Aksaray Belediyesi hatırlarda, yarım bıraktığı hizmeti tamamlar diye umut ediyoruz.   Özel HAber: Armağan ŞEN – Ajans AHA

2018-10-21 14:04:26

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kahvehaneye Silahlı Saldırı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?