Seçimin Kazananları, Kaybedenleri

"Armağan

Seçimin Kazananları, Kaybedenleri

Ajans AHA Haber servisi olarak 4 koldan seçim adaylık öncesinden, seçim süresince ve sonucuna kadar gözlemlerimizi siz değerli takipçilerimiz ile paylaştık.

Bu seçimde diğer meslektaşlarımızın cesaretlerinden 1 kaç adım önde giderek adaylık sıralaması açıklanmadan Millet İttifakı içerisinde yer alan İYİ Parti ve CHP’nin aday sıralamasında ilk 1 sırayı açıkladık. Onlar bize güldü, sonuç Ajans AHA’nın tahminleri çıktı.

Seçime 3 gün kala binlerce seçmen üzerinde yaptığımız çalışmalar sonucunda İYİ Partiden Ayhan Erel’in meclise gireceğini açıkladık, haklı çıktık.

CHP’nin Umut Adayı Ali Abbas Ertürk’ün de seçileceğini yazdık ancak bunda yanıldık.

Aksaray’da seçim sonucunu 3 gün önceden 2-1-1 şeklinde yazdık herkes güldü, sonuçta Ajans AHA haber servisi doğru haberleri ile yine haklı çıktı.

Aksaray’da medya kurumları içerisinde Ajans AHA kazandı, onlar ise hayal dünyasında 24 Haziran akşamı uyandı…

Siyasilerde Kazananlar, Kaybedenler

İktidar partisi AKP 2 milletvekili almasına rağmen seçimin kaybedeni oldu. 1 seçim haricinde kan kaybetmeyen AKP bu seçimde büyük yara aldı. 4-0 parolası ile çıktığı seçimde İlk sıra adayı hanımefendiye ve Belediye Başkanları ile AKP İl, İlçe yönetimlerine olan tepki 2 vekil ile kaldı.

MHP kazananlar içerisinde yer alsa da ittifak sonucunda AKP’ye kızgın bir kısım seçmenin gönlünü MHP aldı. 1 vekil çıkardı.

İYİ Parti seçimin kazananı oldu. 6 aylık bir bebeğin koşması gibi başarılı bir seçim sürecinde Ayhan Hoca’nın kişisel oyları partisinin önüne geçti ve Aksaray’da kazanan parti ve kazanan aday oldu.

CHP seçimi kazananlar arasında yer aldı. Bazen kazanmak milletvekili çıkarmakla sınırlı olmaz. 4 tane koca yürek genç adaylar artık CHP gençleşecek mesajı ile yola çıktı. Umut adayı oldular. O seçim, bu seçim diyerek inandılar. CHP’de gençlik kazandı ve kazanacak.

2018-06-26 13:45:31

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AKP’de Muhalifler Kazan Kaldırdı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?