MHP adayı iken bir otelde düzenlenen basın açıklamasında yaptığın konuşmanın ilk cümlesi “Basınımızın güzide temsilcileri bende sizlerin bir meslektaşı sayılırım, Gazetecilik bölümü okuyorum” demiştin. Kendince basın Mensuplarına şirin gözükmeye çalışarak komik duruma düşmüştün. Bak Zavlak ne okuduğun, ne okuyacağın inan umrumda değil, bir basın mensubunun telefonuna bakamayacak kadar korkaksan çok eğlenirim seninle. Zavlak, Ebru Gündeş ile alakalısın ve otomatik olarak o dönemin sanatçılarından Serdar Ortaç’ı da bilirsin. Onun da bir şarkısı var dinledikçe aklına ben geleyim o şarkıda “Okumakla Adam Olunmuyor”
Koltuğunun gölge başkanı olarak orada otururken kanaat önderi olarak gördüğün, yerel seçimler öncesinde dönemin belediye başkanı iken oğlu hakkında çıkan haberlerden keyif alarak Anadolu tabiri ile GEVREK GEVREK güldüğün Necati Belgemen ağabeyinizin sözünden de çıkmıyorsun. Necati ağabeyinizin ayaklarının altına gölge koltuk serdin.
Kaçak yapıları yıkmayarak Eskil halkının ayaklarının altına HAKSIZLIK, HUKUKSUZLUK, ADALETSİZLİK SERDİN.
Madem ki: Ebru Gündeş ile bu kadar ilgileniyorsun mesela birde eşi Reza Zarrap vardı, mensubu olduğun Parti çok iyi bilir sende tanırsın. Amerika’da yolsuzluk dosyasında yargılanan. Ebru Gündeş ile alakalı isen eşini de bil Zavlak.
Yazımın başında Aksaray’dan Ankara’ya giderken Aksaray’ın ilçesi Ağaçören tabelasını göreceğinden bahsetmiştim. Geçtiğimiz haftalarda milletin parasını hoyratça 2 gün boyunca onlarca sanatçı davet eden ve ne kadar para harcadığı açıklanmayan çalgılı çengili eğlence düzenleyen seninde ön koltukta oturduğun AKP’li Ağaçören İlçe Belediye Başkanı Kemal Salman’a da söyleseydin ya aynı cümleleri… O zaman anlardım asıl amacının halkın çıkarını düşünmek olduğunu.
Unutmadan Ankara demişken, partinin mensubu 2 milletvekili Aksaray’a ne katkısı var? Sorabilme cesaretin var mı Zavlak. Madem ki siyaset yürütüyorsun o zaman Çuvaldızı kendine, İğneyi başkasına batır. Bana arakadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim Zavlak. Partinin mensubu Milletvekili Cengiz Aydoğdu’nun bilmiş ve pişkin suratı ile Aksaray’a bir faydası olmamasına mı yanalım, yüzüne gülünmeyince çocuk gibi somurttuğuna mı yanalım. Hastane de vatandaş perişen, okullarda eğitimcilerden velilelere kadar kimse memnun değil, Senin partinin mensupları halkın ayağına hizmet değil, eziyet serdiler.
Mesela Aksaray’a milletvekili olduktan sonra süslü süslü gezmek dışında bir faydası olmayan Hüseyin Altınsoy parti içerisinde dizayn yapmaya devam ediyor. Yüreğin yetiyorsa Zavlak çıkta Aksaray’a bir faydası olmayan Milletvekili abiniz kendini beğenmiş Cengiz Aydoğdu’ya desene Aksaray’a ne katkın oldu diye. Yada süslü Hüseyin Altınsoy’a söylesene ne yaptınız Aksaray için diye?
Bak Zavlak sana bir tüyo; Parti il başkanına söyle ‘Partinin bir il başkanı olur. Bunu hepimiz biliriz. Ama sağda solda kendisini partinin müdürü, partinin sorumlusu olarak tanıtanlar var, birde bu isimler özellikle genç kızlara ‘Seni Hastaneye Girdiririm. Hastane bizim elimizde” gibi cümleler kullanıyorlar, kulağıma geliyor. Hadi torpiliniz Arşa çıktıda bu dedikodular iyi değil benden söylemesi.
Bak aklıma gelmişken sahi bir de mensubu olduğun partinin bir dönem Belediye Başkan aday adayı olan bir isim var, yanında çalışanı taciz etti iddiası ile hakkında soruşturma yürütülüyor, hani o olayı bastırmak için mi;? iş sözü veriliyor bilemem ama yakında çıkar kokusu. Burnuma yumuşak yumuşak kokular geliyor, bilesiniz. Şimdi Zavlak bırak Ankara’yı, Ebru Gündeş’i sen Aksaray’a bak Aksaray’a. Çok uzağa gitme malum kış üşütürsün… Kulağına küpe olsun; birilerinin koltuk altlarından çık, herkese eşit belediye başkanlığı yap. Yoksa seninle çok eğlenirim.
Madem ki; konu Ebru Gündeş benden Armağan olsun sana Yanar Döner Geceler şarkısı. İşte sözleri;
Yüzüne bir gülen inan iflah olmuyor
Nedir bu çektiğim senden
Aşkım sana yetmiyorsa,bırak beni gideyim
İkimizi kurtar bu dertten
Yalancısın yar inatçısın
Evde kedi gibi dışarda farklısın
Benim tanıdığım bildiğim adam
Değilsin artık yar sen çok farklısın
Yanar döner gecelere verdin kendini
Bana bir şey olmaz canım çekme derdimi
Çeker gider her insan aşk yetmedi mi
Yakar sevda annen sana öğretmedi mi
Sözleşmeli Başkanlar