Aksarayspor SOS Veriyor

// 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz68 Aksaray Belediyespor kendi sahasında Serik Belediyesporu konuk etti.  Karşılaşma öncesinde 3’üncü lige yükselenekibimiz seyircisi önünde kendi sahasında kupasını kaldırdı.

// 

Ligin ilk karşılaşmasında deplasmanda Yeni Orduspor’a konukolan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor ligin ikinci haftasında seyircisikarşısında Aksaray Dağılgan standında saat 16:00’da başlayan Serik Belediyespormücadelesini Hakan Basık, Aykut Küçük ve Mehmet Dura hakem üçlüsü yönetti.

// 

Karşılaşmanın 40’ın dakikasında ev sahibi temsilcimiz siyahbeyazlı ekip adına Enes’in kaydettiği gol ile Aksarayspor- Serik Belediyesporkarşısında 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısında sıcak hava nedeniyle sumolası verilirken, ilk yarı sonucunda başka gol olmayınca 68 AksarayBelediyespor 1 – Serik Belediyespor 0 sonuçlandı.

// 

Karşılaşmanın ikinci yarısı başlarken, ikinci yarıdüdüğünden 6 dakika sonra konuk ekip Serik Belediyespor Burçin’in 51’incidakikada attığı gol ile eşitlik sağlandı.

// 

Karşılaşmanın 70’inci dakikasında konuk ekip SerikBelediyespor adına Sinan ile meşin yuvarlağı fileler ile buluşturdu.  68 Aksaray Belediyespor 1 – SerikBelediyespor 2

// 

68 Aksaray spor yediği ikinci golden sonra gol arayışınagirsede meşin yuvarlığı filelerle bulaştıramadı. Siyah Beyazlı ekip kendisahasında 1-0 öne geçtiği karşılaşmada yediği 2 gol ile mağlup ayrıldı. Temsilcimizi  68 Aksaray spor haftaya deplesmanda KarbelKaraköprü Belediye Spor karşısında mücadele edecek.

// 

Haber:Armağan ŞEN – AjansAHA

2019-09-07 16:22:28

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Futbola Basından Yoğun İlgi

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?