Futbola Basından Yoğun İlgi

// 

Türkiye SporYazarları Derneği (TSYD) Temsilcisi Harun Atalay Akreditasyonlarla ilgiliönemli açıklamalarda bulundu.

// 

Aksaray Belediyespor, Serik Belediyespor karşılaşmasınıbasın ordusu takip edecek. TFF 3 Lig 1. Grup 2. karşılaşmasında kendi evindeSerik Belediyespor’u konuk edecek olan Aksaray Belediyespor maçına basınmensupları yoğun ilgi gösteriyor.

// 

Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Spor Yazarları Derneği(TSYD) Aksaray Şube Temsilcisi Harun Atalay “Bu hafta kendi evimizdeoynayacağımız Aksaray Belediyespor, Serik Belediyespor maçına basınmensuplarının yoğun ilgi gösteriyor” dedi. Atalay ilimiz basın mensuplarınınyan sıra şehir dışından ilimize karşılaşmayı takip etmek için 30 kişininakreditasyon yaptırdığını belirterek  “Akreditasyonlariçin zamanımız var. Önümüzdeki günlerde bu sayının artacağını düşünüyorum” dedi.

// 

2019-2020Akreditasyonları Ve Yelekleri Yenilendi

Atalay Cumartesi günü Saat 16.00’da Dağılgan Stadyumu’ndakarşı karşıya gelecek Aksaray Belediyespor ve Serik Belediyespor’un maçınailginin yoğun olacağını ve müsabaka öncesi basın organizasyonu ile ilgilikişilerin kapılarda akreditasyon kontrolü yapacağını söyleyerek “Bilindiği gibi basın mensuplarınınkartları ve yelekleri 2019-2020 yeni sezonuna göre yenilendi ve basınmensuplarına dağıtıldı. Müsabakaya Akreditasyonları yapılmış basınmensuplarının mutlaka giriş kartları ve yelekleriyle stada gelmelerigerekmektedir” diye konuştu. 

// 

Akreditasyonları olmayanların ya da geçtiğimizsezona ait kart ve yelekleri olanların stada giremeyeceğine de değinen Atalay“Tüm basın mensubu arkadaşlarımızın konunun hassasiyetine binaen kurallarauymalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu. Haber:Armağan ŞEN – Ajans AHA


2019-09-03 18:10:20

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Temsilcimiz Aksarayspor İlk Maçında Bir Puanla Döndü

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?