Mış Mış’la Geldi Pış Pış’la Devam

31 Mart seçimlerine haftalar kala yazmış olduğum köşe yazısı geldi aklıma… “Bilgi Notu Verin” Başlıklı köşe yazımda dile getirmiştim;Aksaray; mışşş!!! mışşş!!!

O yazmış olduğum köşe yazısının bir kısmında şu düşüncelere yer vermiştim; “Evren Beyin o dönemlerde seçim çalışması kapsamında bir ziyaretini Sosyal medya hesabından yayınlayarak şu ifadelere yer veriyor; 

“Arkadaşlardan aldığım bilgiye göre! Buranın bir doğal gaz sorunu varmış… Bu alanın ilerde birde arazisi varmış… Şöylede sorunları varmış… böylede sorunları varmış…”diyerek devam ediyor konuşması. İnananın AKP Belediye Başkanı Dinçerin bu ilin sorunlarını uzaktan yakından bilmediğine kanaat getirdim. 

Bu konuda Evren beye’de bir şey söylemiyorum. Burada doğmuş belli bir yaşa kadar burada okumuş olmak önemli değil. Yaşadığın ilde gençliğinden iş hayatına kadar Yaşanan sorunların bir kısmıyla bile ilgili olsaydın, zaten ile her geliş gidişinde ilin neye ihtiyacı olduğunu sorunlarının ne olduğunu bilirdin diye düşünüyorum.

Düşünün bir belediye başkan adayı bu ilin mahallesindeki sanayi sitesindeki Galericiler sitesindeki yada bir çok noktadaki sorunlardan kendisi o bölgeye gidince haberdar oluyor. Evren Beyin yanında Allah’tan AKP Milletvekili Cengiz Bey varda Evren beyin konuşmalarının sonunu toparlıyor.

AKP Adayı Evren Bey’in şarkısı ise; bir dönem popüler olan Simge’nin seslendirdiği “MIŞ MIŞ”

Seçim biteli 5’inci ayını doldurdu, 6’ıncı ayına geçti.Bizim memlekette, Mış Mış’la başlanan seçim çalışmaları 5 aydır bebekleri uyutmak için söylenen nenniler gibi Pış Pış’la devam ediyor.

Göreve geldikten sonra kazandığı mahallelerden başlayarak diğer mahallelere doğru iftarlarda boy gösterdi. Bir önceki başkan döneminde yarım kalan Kurtuluş yolunu tamamladı. 

İstanbul seferinden Partisi gibi mağlup ayrıldı. Bir önceki Başkan Yazgı’nın başarısız olmasında ki en büyük rolü oynayan Özel Kalem Müdürü ‘Bahtiyar Bakar’ ile devam etti.

Çocuk İstismarcısı Hasan Bölükbaş’ın internet sitesine verdiği reklam ise halk tarafından tepki ile karşılandı.

Kurban Bayramı sonrasında Dinçer’in kadrosunu oluşturacağı kulislerde konuşulurken, Mayıs ayının sonlarında göreve getirdiği Belediye Başkan Yardımcısı istifa etti. 

Bırakın kadro kurmayı, oluşturmaya çalıştığı kadro bile istifaya başladı. Korkarım içimden bir his “Başkan Dinçer’in de 1 yıl için de istifa edeceğini” söylüyor. Bakalım ne olur?

Geçtiğimiz günlerde birilerinin sosyal medyada gündeme getirmesi sonucu Gurbetçiler ile bir yemekte buluşuldu.

Aksaray’ın kanayan yarası olan Kültür Park konusunda sessiz kalıyor ya da öyle olması mı gerekiyor?

Mahallelerde hizmetler tam anlamıyla gitmeyince mağdur vatandaş Ajans AHA’ya ulaşıyor, biz yazıyoruz uykudan uyanıyor Aksaray Belediyesi.

Salı günleri halk gününde vatandaşın isyanı yüksek sesle olunca katılmasak da o programda; duyuyoruz isyanları.

Çalışmak mı istemiyor Evren Dinçer, yoksa AKP içerisinde iddia edilen çatlaklıklar nedeniyle çalıştırılmıyor mu?

5 Ayda bir hizmet yapmayan AKP’li Dinçer yönetimindeki Aksaray Belediyesi, bir önceki başkan tarafından kimi iddialara göre 1 Milyon Lira,kimi iddialara göre ise 28 Milyon Lira ile Borç alındı. Ne kadar borç bıraktı Yazgı dönemi bunu da tam anlamı ile bilen yok.

Borçlu bir belediye devralan AKP’li Dinçer, tasarrufa gitmesi gerekirken adeta yandaşa iş kapısı niteliğinde kimi iddialara göre 70,kimi iddialara göre 350 kişi Aksaray Belediyesinde işe başladı.

Yandaş iş kapısı haline gelen Aksaray Belediyesi, Vatandaşa ise hizmet kapısını açmıyor.

Yaklaşık 5 aydır yatan AKP’li Dinçer yönetimindeki Belediyeyi Pış Pışş’la izliyoruz. Artık Günaydın deme zamanı gelmedi mi Dinçer?


2019-08-22 15:34:43

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Şeniz Doğan Kimdir

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?