Aksaray’ın Futbolunu Bunlar mı Temsil Edecek?

Geçtiğimiz ay yaptığımız; “Aksaray Spor Camiası Kimlere Emanet” ve “Çocuklarımız Bunlara Mı Emanet?” başlıklı haberlerimizin ardından Ajans AHA ekibi olarak Aksaray’da Futbol camiası içerisinde bulunan sporla bağdaşmayan isimleri tek tek mercek altına alarak kamuoyunu aydınlatma adına bu haberimizi derledik.

24 Ağustos tarihinde gerçekleşen Aksaray Futbol İl Temsilciliği seçimi sonrasında seçimi kazanan Celal İmik ve yönetimi Ersin Arslan ile Mahir Sarı yer aldı. Seçimlerin ardından tartışmalar ve tepkilere gün geçmeden bir yenisi daha eklendi.

Aksaray Futbol İl Temsilcisi olarak seçilen Celal İmik’in tekel bayi işletmesi ve sosyal medya hesabında alkol reklamı yapması, Celal İmik’in yönetiminde bulunan Ersin Arslan’ın ise Aksaray Belediyesi’nde işçi olarak çalışması ve daha önce Ajans AHA ekibi tarafından defalarca haber yapılan ve yaptığımız haber sonrasında alkol şişeleri önünde poz veren Amatör Spor Kulüpler Temsilcisi Cavit Kılıç tarafından maç izleme basın kartı iptal edilmişti.

// 

İşte Aksaray Spor Camiasının Sporla Alakası Olmayan Yüzler!!!

Cavit Kılıç; Amatör Spor Kulüpler Başkanı. Uzun yıllardır yaptığı yönetmelik sonucunda statü gereği karşısına rakip çıkamıyor. Birçok amatör sporcunun olduğu Aksaray’da alkol şişeleri önünde poz veren Amatör Spor Kulüpler Başkanı Cavit Kılıç’ın bu verdiği poz gerek spor camiasında ve gerekse spor severler tarafından tepki ile karşılandı. Alkol’ün uzak olması gereken bir durumda Amatör Spor Kulüpler Başkanı Cavit Kılıç’ın adeta alkolü övercesine alkol şişeleri önünde poz vermesi spor camiasında da tartışmalara neden oldu.

Celal İmik; Ağustos ayında yapılan seçim sonucunda Aksaray Futbol İl Temsilcisi seçildi. İmik’in sosyal medya hesabında alkolü övercesine yaptığı paylaşımlar ve alkol şişeleri önünde vermiş olduğu fotoğraflar ile tekel bayi reklamı yapması spor camiasını ve spor severleri ikiye böldü. Bu durumu haberleştiren Ajans AHA ekibi spor camiasının takdirini topladı.

// 

Ersin Arslan; Aksaray Belediyesi’nde işçi statüsünde çalışan kendisine gazeteci süsü veren ve gerçek gazetecilerin emeğine göz diken şahıs ise yaptığı birçok olumsuzlukları yine Ajans AHA ekibi gün yüzüne çıkarmıştı.

9 Şubat 2019 tarihinde Ajans AHA ve Gerçek Haber Gazetesi tarafından yayınlanan “ASKF Görevini Yap!!! Gerçek Gazetecilere Kart Ver”başlıklı haberimizin ardından ASKF Başkanı Cavit Kılıç çark ederek zorunlu da olsa gazeteci olmayan ancak maçlara gazeteci gibi giren Aksaray Belediyesinde işçi olarak çalışan Ersin Arslan’ın kartını elinden almışlardı.

Yine Ajans AHA ve Gerçek Haber Gazetesi tarafından 5 Mart 2019 tarihinde yapılan “Arslan’ın Maskesi Düşüyor” başlıklı haberde ise Kendisini gazeteci, cafe sahibi olarak tanıtan Aksaray Belediyesinde işçi statüsünde çalışan Ersin Arslan’ın bir yalanı da ortaya çıktı. Birçok ortamda kendisine gazeteci süsü veren Ersin Arslan zaman zamanda özellikle üniversitelilerin bulunduğu ortamlarda “…. Cafenin sahibiyim, ortağıyım” gibi kendini tanıtması ile de biliniyor. Bu durum üzerine söz konusu Cafe’nin işletmecisi sosyal medya hesabından açıklama yaparak Ersin Arslan’ın cafe ile alakasının olmadığını belirtmişti.

Kendisini gazeteci olarak tanıtan Aksaray Belediyesi çalışan Ersin Arslan’ın maskesi düşerek gazetecilik yalanının ardından Cafe sahibi yalanı da ortaya çıktı.

// 

Armağan Şen’e Bıçaklı Saldırı

Ajans AHA ekibi tarafından 28 Ağustos tarihinde Armağan Şen imzalı yapılan “Aksaray’da Spor Camiası Kimlere Emanet” başlıklı haberin ardından Mehmet Ali Ulu isimli şahıs tarafından 7 Eylül tarihinde bıçaklı saldırıya uğraması da spor camiasının nasıl bir durum içerisinde yer aldığını açıkça gözlemlemektedir.

// 

Spor Severler Tepkili!!!

Yetkilileri göreve davet eden spor severler “Sporla, alkolün yan yana yer almayacağı gibi sporda ahlak da önemli. Ancak bakıyoruz ki ilimizde Aksaray Futbol il temsilcisi Celali İmik alkol reklamı yapıyor, İmik’in yönetiminde bulundurduğu Ersin Arslan ise yalan ve dolanla bu camiada yer alıyor. Öte yandan yüzlerce amatör sporcunun bulunduğu kulüpleri temsil eden Cavit Kılıç ise alkol şişeleri önünde poz veriyorlar. Aksaray’da Spor Camiası bu insanlara emanet edilemez. Gençlerimiz bu insanlara teslim edilmemeli.

// 

Aksaray’da futbolun ilerlemeyeceği açık ve net. Bizler alkol reklamı yapan bir temsilci, alkol şişeleri  önünde alkolü sevdirircesine fotoğraf veren bir dernek başkanı, yalanla dolanla iş yürütmeye çalışan Aksaray Belediyesinde işçi statüsünde yer alan birinin ve de gerçekleri yazan bir basın mensubuna bıçaklı saldırı da bulunmaktan dahi çekinmeyen insanları istemiyoruz. Umarız yetkililer bu duruma bir dur derler. Ya da bu şahıslar görevlerinden istifa ederler. İstifa etmekte toplumumuzda erdemli bir davranışı sergiler” dediler. Özel Haber:Armağan ŞEN – Ajans AHA

2019-10-03 01:15:55

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Çocuklarımız Bunlara mı Emanet

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?