Aksaray merkezde 1 hafta içinde aynı şahıs tarafından cinsel tacize, darp ve tehdide uğrayan 19 yaşındaki genç kız yetkililerden yardım istedi.
AHA Ajans Haber servisine konuşan 19 yaşındaki İrem Sultan Albayrak; “Annem yok, babam yok devletimde mi yok?” diyerek adeta yaşadığı duruma isyan etti.
19 yaşındaki İrem Sultan Albayrak isimli genç kız 11 Mart ve 14 Mart tarihlerinde Erdem Kaya isimli şahıs tarafında darp ve tehditlerine maruz kaldığını ve konu ile ilgili olarak da polis merkezi amirliğine müracaat ettiğini ifade ederek yetkililerden yardım istedi. Yaşadığı durumu aslında bir cümle ile özetliyor genç kız.
//
Bir Selam Almadı Diye!!!
19 yaşındaki İrem Sultan Albayrak isimli genç kızın iddiasına göre daha önceden tanıdığı Erdem Kaya isimli şahsın selamını almadığı için dayak yediğini ifade ederek; “Daha önceden tanıdğım Erdem Kaya isimli şahsın selamını almadığım için şahıs tarafından darp edildim, hakarete uğradım. Benim saçlarımı koklayarak bana tacizde bulunan bu şahıs hakaretler ederek tehditler ediyor. Şahıs hakkında 1 hafta içerisinde 2 defa şikayetçi oldum. Şahitlerimi dinlemiyorlar. Olayın yaşandığı yerin yakının da cami var ve oranın kamera kaydının alınmasını istedim ifademde, bu saatte imamı rahatsız etmeyelim diyor memurlar” dedi.
//
“Devletimin Önlem Almasını İstiyorum”
Anne ve babasının olmadığını anneannesi ile birlikte yaşadığını ifade eden 19 yaşındaki İrem Sultan Albayrak isimli genç kızın iddiasına göre; “Gerekli önlemler ve tedbirler alınmaz ise bu şahıs beni öldürebilir. Bu şahıstan korkuyorum. Devletimin yanımda olmasını istiyorum. Geçmişte yapmış olduğum hatalar sonucunda cezaevinde kalarak cezamı da çekiyorum” dedi.
//
“Gençler Uyuşturucudan Uzak Dursun!!!”
Eski bir bağımlı olduğunu söyleyen İrem Sultan Albayrak; “Ben yıllardır uyuşturucu kullandım. Ancak kendi iradem sonucunda bu uyuşturucudan kurtuldum. Geçmişte aldığım cezaları şimdi ise cezaevinde yatarak cezamı çekiyorum. Ancak gençlerin bu tür alışkanlıklardan uzak durmalarını eski bir bağımlı olarak istiyorum. Çünkü bu zehir insana herşeyi yaptırır. Bu zehri bulmak için evde satmadığım eşya kalmadı. Ama artık tövbe ettim” ifadesine yer verdi. Özel Haber: Armağan ŞEN –AHA Ajans