Aksaraylı İş Adamı Belediye İşçisini Dövdü

Aksaray Merkezde bulunan bir alışveriş merkezinin yönetim kurulu başkanı Aksaray’ın Tanınmış işadamlarından Adem Girgin, iddialara göre Aksaray Belediyesi’nde görevli bir emekçiyi darp etti, alışveriş merkezi yanında bulunan cafe işletmecilerini hakaret ve tehdit etti.

""
""
""
Cafe işletmecisi Mustafa Coşar haber merkezimize yaptığı açıklamada; "Pandemi nedeniyle kapalı kalan cafeye AVM yönetimi tarafından 51 Bin Lira su ve elektrik fatura borcu çıkarıldı. Oysa kapalı kalan bir cafenin 51 Bin Lira elektrik ve su faturası çıkarılması ne derece mantıklı bunu da kamuoyu takdirine sunuyorum. Buna itiraz ettiğimizde ise AVM yönetimi borcunuzu ödeyeceksiniz diyerek diretme ve dayatmada bulundular. Bunun üzerine bizlerde elektrik dağıtım şirketi ve su aboneliği için Aksaray Belediyesi’ne müracaat ettik. Bunun üzerine AVM yönetim kurulu başkanı bugün Aksaray Belediyesinden gelen işçilere saldırdı. Saldırı sonrasında bir işçinin diş dolgusu düştü. Biz burada hukuka aykırı hiçbir iş yapmıyoruz. İşçileri darp eden işadamı Adem Girgin daha sonra bana, aileme hakaret ve tehditlerden bulundu" dedi. 

2020-09-12 17:35:43

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Aksaray Ankara Karayolunda Kaza

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?