Bıçaklı Kavga Bir Yaralı

// 
Aksaray Merkez de 2 grup arasında çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı. Olaya karışıp kaçan şüpheli ise arama çalışması devam ediyor.
 
Olay; Aksaray Merkez Selçuklu Parkı içerisinde meydana geldi.
// 
 
Alınan bilgilere göre bilinmeyen bir nedenden dolayı R.D. isimli şahıs ile 15 yaşındaki Afgan uyruklu şahıs arasında kavga çıktı.
Kavga sırasında şahıslar birbirlerini darp ederken R.D. isimli şahıs üzerinde bulundurduğu bıçak ile Afgan uyruklu şahsı bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.
// 
 
Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Sağlık ve Emniyet ekiplerine bildirdiler. 
Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şahsa ilk müdahalede bulunurken, polis ekipleri ise olaya karışıp kaçtığı iddia edilen R.D. isimli şahsı yakalama çalışması başlattı. 
// 
 
Olay yerinde Afgan uyruklu şahsa 112 acil sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerin ardından ASÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralı şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olaya karışıp kaçan R.D. isimli şahsın yakalanma çalışması sürerken, olayla ilgili tahkikat devam ediyor. Özel Haber: Armağan ŞEN – Ajans AHA 

2019-11-13 17:26:50

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Emniyet Suçlulara Göz Açtırmıyor

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?