Cinayetin Perde Arkasına Ajans AHA Ulaştı

Aksaray Merkez de dün akşam saatlerinde meydana gelen cinayetin perde arkasına Ajans AHA ekibi ulaştı.
// 
Dün saat 20:15 sularında Aksaray Merkezde yaşanan Cinayet olayının sır perdesini Ajans AHA ekibi ulaştı. Refik Er’in yakınlarından alınan bilgilere göre 70 yaşındaki Refik Er geçtiğimiz günlerde eşi Ş.E. ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Eşinin evden ayrılmasının ardından Refik Er Aksaray Merkez Bahçeli Mahallesi 3720 nolu sokak da oturan oğlu Mehmet Er’in evine gitti.
// 
Oğlunun evinde yemek yeyip çay içen Refik Er burada eşi Ş.E.’yi bulamayınca arabasında bulunan silahı almak için dışarı çıktı.
Arabasından silahı alan Refik Er 39 yaşındaki oğlu Mehmet Er ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışma sonrasında baba Refik Er üzerinde bulundurduğu silah ile oğlu Mehmet Er’i vurdu.
// 
Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar olayı polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 acil sağlık ve çok sayıda polis ekipleri araştırma yaptı.
Kanlar içerisinde kalan Mehmet Er’e olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla özel hastaneye kaldırılırken, katil baba Refik Er ise olay yerinden kaçtı.
// 
Ağır yaralı olarak özel hasteneye kaldırılan Mehmet Er doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
// 
2 Yıl Öncede Aynı Oğlunu Bacağından Vurdu

Yaklaşık 2 yıl önce yine baba Refik Er eşini dövmüş ve eşinin evi terk ettiği öğrenildi. O dönemde de baba Refik Er yine oğlu Mehmet Er’in evine giderek orada tartışmış ve oğlunu ayağından silahla vurarak yaralamıştı.
Bu olayın ardından ise Mehmet Er’in kardeşi B.E. ise babası Refik Er’i ayağından silahla vurduğu öğrenildi. 
// 
Seri Cinayet İşleyecekti!!!
Katil baba Refik Er’in ise kan dondurucu planı ortaya çıktı. Ajans AHA ekibinin ulaştığı ve yakınlarının verdiği bilgilere göre oğlu Mehmet Er’i evinde silahla vurduktan sonra baba Refik Er Aksaray Merkez Mamasun köyünde oturan kardeşi F.E.’yi vurmak için otomobili ile Mamasun köyüne gitmek için yola çıktı. 
// 
Katil baba Refik Er Mamasun köyünde bulunan kardeşi F.E.’yi vurduktan sonra ise son olarak Aksaray Merkez TOKİ bölgesinde oturan kızı R’yi de öldüreceğini planladığı ve bunları da oğlu Mehmet Er’i vurduğu evde söyledi. 
// 
Miras İçin Değil!!!

Cinayetin Sebebi Eşinin Evden Ayrılması

Katil baba Refik Er eşi Ş.E.’ye sürekli şiddet gösterdiği bu nedenle de dayaktan bıkan çaresiz kadın Ş.E. ise defalarca evi terk etmesine rağmen yeniden evine döndüğü alınan bilgiler arasında yer aldı. 
// 
Ş.E.’nin bu sefer eve gitmemesi ve devlete sığınmasından dolayı katil Refik Er’inde eşi Ş.E.’yi oğlu Mehmet Er, kızı R. ve kardeşi F.E.’nin sakladığını düşündüğü için Mehmet Er’i öldürdüğü daha sonra ise sıra ile kardeşi F.E. ve kızı R.’yi öldüreceği planını yaptı.
// 
Yine Refik Er’in yakınlarından alınan bilgilere göre bugün ulusal basında yer alan ‘Miras İddiası’ haberinin ise yalan olduğunu ve miras için bu cinayetin olmadığını ifade ettiler.
// 
Emniyetin Başarısı, Seri Cinayeti Önledi

Cinayet zanlısı baba Refik Er’in otomobil ile kaçtığını öğrenen polis ekipleri otomobili takibe aldı. Refik Er Aksaray Nevşehir karayolu 10’uncu kilometresinde otomobil ile kaçarken önünde seyir eden bir başka otomobile çarptı.
// 
 
Kaza sonrasında cinayet zanlısı baba Refik Er yara almazken, Refik Er’i takip eden Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şahsı gözaltına aldı.
// 
 
Gözaltına alınan Refik Er emniyet ifadesinin ardından bugün mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Katil baba Refik Er tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor. 
Özel Haber: Armağan ŞEN – Ajans AHA 

2019-11-08 19:20:10

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cinayette İlginç Detay

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?