Kültür Parkın Kanun Kural Tanımaz Kazançları Araştırılsın!!!

Aksaray halkının üzerinden Milyonları kazanan kültür park yönetiminin kanun kural tanımaz halleri esnafı canından bezdirme noktasına getirdi. 
1999-2004 Yılları arasında Dönemin Aksaray Belediyesinden ihale ile 29 Yıllığına Kiralanan ve büyük bir adacığı yıllardır işleten Kültür park yönetiminin sürekli inşaat yaparak İhale sürecini uzatarak bitmeyen inşaatları göstererek ihale sürecinin ardından işleyen zamanı uzatmak için yapılan çalışmalara bir önceki Belediye yönetimi fark etmiş, 29 Yıllık süreci geçte olsa başlatmış ve kaçak yapıların bir kısmını yıkmıştı.
Bir önceki dönem Aksaray Belediye Başkanı Yazgı Kültür parktaki kaçak yapılar için Yıkım kararı çıkartmış Kültür park yönetimi Kaçak yapıların bir kısmını kendisi, kalan kısmını Aksaray Belediyesi yıkmıştı. İdealara göre  kural tanımayan Kültür park yönetimi yine yeni hastane yolu ve alt geçit yolunun  yapım aşamasında Kültür parkın yola bakan kısmında Plana göre Kültür parkın içinde bulunan Halı saha ve yola gidecek diğer alanların plan dışı bırakılması için yoğun bir kulis çalışması yaparak mevcut yolun daha dar bir alana yapılması için çalışmalar yapmış, Hastaneye giden alt geçit yolunu planlandığından daha dar yapılmasına neden olmuştu.
Kültür Park Esnafı Haksız Rekabet Faiş Kira Ve Keyfi Uygulamalardan Rahatsız
Öte yandan Kültür park içinde yaz sezonu ile birlikte stant açan işlemeciler faiş kira fiyatlarınından yakınırken “bizler evimize ekmek götürmek için buralardan yerler kiralıyoruz. Gerek kiraların yüksek olması gerekse her noktaya açılan aynı sektör üzerinden  işletmeler ile rekabet konusunda sıkıntı yaşamaktayız. Kültürpark yönetiminin keyfi uygulamalarından hareket edemiyouz. İş aş için bir girşimde bulunuyoruz. Bir açan pişman birde açmayan” ifadelerine yer verdiler.
Milyonluk Kira Gelirinin Vergileri Tam Ödeniyor mu?
Kültür parkın Milyonluk kira gelirlerinin olduğunu iddia eden işletmeciler “Bu kira gelirleri devlete nasıl bildiriliyor? Vergilerini eksiksiz ödüyorlar mı araştılması gereken bir başka konu. Burada Aksaray’ın küçük, orta esnafının üzerinden milyonlar kazananların Aksaray’a ne kadar katkısı var? Burada bir dere beyliği var ama kimse sesini çıkartmıyor” iddialarında bulundular. Özel Haber: Armağan ŞEN – Ajans AHA  

2019-06-17 12:54:41

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Biçerdöverlerin Dane Döküp Dökmediğini Kontrol Edin

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?