Aksaray’da İğrenç Olay 8 Şahıs Tutuklandı

ÖzelHaber: Armağan ŞEN – Foto: Arşiv

Aksaray Merkezde yaşanan iğrenç olayın ortaya çıkması sonucunda önce 9 kişi sonra 3 kişi daha olmak üzere toplam 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 12 kişiden, 8 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 4 kişi ifadesi sonrasında serbest kaldı.

 

Olay; Aksaray Merkezde Haziran ayı içerisinde meydana geldi. Aksaray Son Dakika haber merkezinden Armağan Şen’in edindiği bilgilere göre Haziran ayı içerisinde 14 yaşındaki kız çocuğu ile ilişkiye girdiği iddia edilen yaşları 16 ile 40 arasında değişen 9 kişi ihbar sonucunda Aksaray Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındılar.

 

Olayı çok yönlü araştıran ve ifadelerden yola çıkan Asayiş ekipleri yeni bilgiler edinmesi üzerine olayla ilgili olarak 3 kişiyi daha gözaltına aldı.

 

İkisi 18 yaşından küçük ve yaşları 18 ile 40 arasında değişen 10 şahıs olmak üzere Emniyet ifadeleri tamamlanan toplam 12 erkek şahıs adliyeye sevk edildi. Adliyeye çıkarılan 12 şahıs’tan 8’i Haziran ayı içerisinde tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

0 0 0 0 0 0

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Düğünde Kaza Kurşunu 2 Yaralı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Merkezi olarak, Aksaray'da ve Yurtta Meydana Gelen SonDakika Haberlerini sizlere güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. GERÇEK'ten TARAFLI, AYKIRI ve SANSÜRSÜZ Haberin Adresi

Konuşma Başlat
1
WhatsApp İhbar
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabilirim?