Festival'in Maaliyetini Açıklayın!!!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan; Kamu Kurumlarına tasarruf çağrısında bulunurken, Aksaray Belediyesi 1 yıl tamamlanmadan 5'inci festivalini bugün tamamlandı.

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen 17-22 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Festivalin dün kortej yürüyüşü tam bir fiyaskoya döndü. Vatandaşların ilgi göstermediği kortej yürüyüşüne protokol üyelerinin yanı sıra, sivil toplum kuruluş temsilcileri, bazı okulların öğrencileri ve belediye çalışanları katıldı.
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından gerçekleştirilen 5'inci büyük festivalin son gününde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın katılımı ile festival son buldu.
Sorumlu Gazetecilik olarak kamuoyunu aydınlatma adına Aksaray Belediye Başkanı Yazgı'ya soruyoruz;
1- Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen 17-22 Eylül tarihlerinde gerçekleşen festival için ne kadar para harcandı?
2- 9 ayda gerçekleşen 5 büyük festival için toplam ne kadar harcandı?
3- 5 büyük festival için sponsor firmalar var mıydı? Sponsor firmalar ödeme gerçekleştirdi mi?
Özel Haber: Armağan ŞEN - Ajans AHA / Fotoğraf: Aksaray Belediyesi Facebook sayfası
2018-09-22 19:39:14