8 Ay Önce Söylediğin Sözü Unuttun mu?

8 Ay Önce Söylediğin Sözü Unuttun mu?

Aksaray Belediyesi tarafından yüzbinlerce Lira harcanarak İnternet üzerinden yayın yapan Aksaray Belediyesi Web Tv'de Canlı yayın konuğu olan yazgı kadın futbolcular için verdiği sözü 8 aydır yerine getirmiyor.

"" Mart ayında yayınlanan Aksaray Belediyesi Web Tv tarafından internet üzerinden yayınlanan Dilek Gök sunumu ile gerçekleşen 'Başkan Yazgı ile Özel Yayın' programında 'Belediye'nin, Spora Desteği ile Şehir Tanıtımına Katkısı' başlıklı programda Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın duygulanarak gözyaşı döktüğü programda, ilimizi futbolda temsil eden ve geçen sezon şampiyon olarak 3'üncü ligden, 2'inci lige çıkan Aksaray Hasandağı Spor Kulübü Kadın Futbol takımına destek sözü vermişti. Canlı yayın programında Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı konuşmada, STK başkanlarına da çağrıda bulunarak şehrimiz için spora katkı çağrısında bulundu. 8 Ay Geçti Bu Sözleri Söyleyeli Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Kadın Futbol takımına destek sözü vereli tam 8 ay geçti. Kadın Futbol takımına 8 aydır desteği sadece sözde olan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı sözünü unuttu mu yorumları akıllara geldi.

İşte Haluk Şahin Yazgı'nın Mart Ayında Yaptığı Programın Açıklaması

https://www.youtube.com/watch?v=H6wjMxpLPfQ&feature=youtu.be Açız, Aç Maça Çıkıyoruz...Bizlere Sahip Çıkın!!! "Açız, aç maça çıkıyoruz. Bizlere Sahip Çıkın" bu cümleler Aksaray Hasandağı Spor Kulübü Kadın Futbol takımı futbolcularına ait. 2 Aralık 2018 tarihinde İHA (İhlas Haber Ajansı) Aksaray Muhabiri tarafından yapılan ve ulusal gazete ve internet haber sitelerinde yayınlanan haberde Aksaray Hasandağı Spor Kulübü Kadın Futbol takımı antrenörü ve futbolcularının feryadına kulak vererek haber olarak yayınlandı. Antrenör Yatkın;"Verilen Sözler Yerine Getirilmedi" Söz konusu haberde Aksaray Hasandağı Spor Kulübü Kadın Futbol takımı antrenörü Osman Yatkın; 'Birçok yerden söz verilmesine rağmen, sözlerin yerine getirilmediği için futbol takımının sıkıntı yaşadığını ve bu nedenle de takımı ligden dahi çekmeyi düşündüklerini' ifade etmişti. Futbolcular; "Açız, Bize Sahip Çıkın" Aksaray Hasandağı Spor Kulübü Kadın Futbol takımı kaptanı Nazlı Feride ile takım oyuncularından Cansu İriş'in ortak düşünceleri ise kelimelere şu şekilde dökülüyor; "Bizler lise ve üniversiteli aileleri şehir dışında olan öğrencileriz. Bizler geçen sezon şampiyon olarak 3'üncü ligden 2'inci lige çıktık. Herkes takıma destek çıkacağı sözünü veriyor. Ama kimse sözünü tutmuyor, verilen sözler unutuluyor. Bizler; açız. Çoğu zaman aç maça çıkıyoruz. Deplesmanlara giderken kimsesiziz. Bizlere destek çıkın. Söz verenler, sözlerini yerine getirsin."

İşte Aksaray Hasandağı Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı Antrenör ve Futbolcuların Açıklaması

https://www.dailymotion.com/video/x6y7xqf Özel Haber: Armağan ŞEN - Ajans AHA 2018-12-04 16:12:03